RETNINGSLINJER


På opfordring af mine skønne følgere er vi nu kommet til Unkeldesign Sommer CAL20! Hver gang jeg afholder en CAL opdager jeg noget nyt som skal forklares/understreges. Derfor medfølger der regler og retningslinjer for gruppen og CAL’en som er vigtige at læse!


– Der må IKKE deles billeder af resultaterne, før TORSDAG i ugen efter udgivelsen. Dvs. at når 1. søndag er delt d. 2. august, og du har hæklet dem færdig, må du først dele et UDSNIT af et billede af processen torsdagen efter (ikke et fuldt billede – disse vil blive slettet)

– Du må på INTET tidspunkt afsløre for de øvrige deltagere hvad du tror resultatet bliver, eller hvad de forskellige dele er, med mindre Unkeldesign har lagt op til det. Det ødelægger det sjove ved at hækle “blindt”, og vi skal have det sjovt med det her.

– Hvis du støder ind i problemer med opskriften eller har du andre spørgsmål, er du velkommen til at enten spørge de øvrige deltagere om hjælp på facebookgruppen, uden at afsløre hvad du tror delene er

– eller kontakte Unkeldesign via en facebook-besked fra facebooksiden, besked via instagram eller mail på unkeldesign@gmail.com. (Alle beskeder der sendes direkte til Mikkel Beck Hansen via en privatbesked, vil ikke blive besvaret)

– Før ALTID en god tone. Vi hygger os med det her. Jeg oplever desværre at der bliver talt uhensigtsmæssigt, også om Unkeldesign, Littlebugz.dk eller andre (i facebookgruppen), og dette skal ophøre. Har man en kritik, klage eller lignende, så kontakt vedkommende, i stedet for at skrive et opslag i gruppen. Disse opslag og kommentarer VIL blive slettet. Unkeldesign tager vurderingen om personen bag vil blive udelukket af gruppen – dette sker uden anden advarsel. I disse tilfælde er det ok at anmelde en kommentar eller et opslag. Vi skal jo for pokker hygge os!!

– Admin forbeholder sig retten til at slette opslag og kommentarer hvor retningslinjer og regler ikke overholdes, eller på anden måde ikke hører sig til i gruppen (fx delinger af andre grupper, sider, virksomhedder m.m.)

– Kun Unkeldesign og LittleBugz har tilladelse til at lave reklame for garnpakker og Unkeldesign CALS i gruppen, med mindre andet er aftalt.