RETNINGSLINJER


Nu er det 4. gang med Unkeldesign Vinter CAL, og jeg opdager noget nyt hver gang.


Da vi sammen skal hækle på en hemmelig opskrift, skal der selvfølgelig nogle retningslinjer til for at gøre det endnu mere spændende.


– Der må IKKE deles billeder af resultaterne, før TORSDAG i ugen efter udgivelsen. Dvs. at når 1. Søndag er delt d. 1. december, og du har hæklet dem færdig, må du først dele et udsnit af et billede af processen torsdagen efter.

– Du må på INTET tidspunkt afsløre for de øvrige deltagere hvad du tror resultatet bliver, eller hvad de forskellige dele er, med mindre Unkeldesign har sagt andet. Det ødelægger det sjove ved at hækle “blindt”, og vi skal have det sjovt med det her.

– Hvis du støder ind i problemer med opskriften eller har du andre spørgsmål, er du velkommen til at enten spørge de øvrige deltagere om hjælp på facebookgruppen, uden at afsløre hvad du tror delene er

– eller kontakte Unkeldesign via en facebook-besked fra facebooksiden, besked via instagram eller mail på unkeldesign@gmail.com. (Alle beskeder der sendes direkte til Mikkel Beck Hansen via en privatbesked, vil ikke blive besvaret.)

– Før ALTID en god tone. Vi hygger os med det her.

– Admin forbeholder sig retten til at slette opslag og kommentarer hvor retningslinjer og regler ikke overholdes, eller på anden måde ikke hører sig til i gruppen (fx delinger af andre grupper, sider, virksomhedder m.m.)

– Kun Unkeldesign og LittleBugz har tilladelse til at lave reklame for garnpakker og Unkeldesign Vinter CAL19 i gruppen, med mindre andet er aftalt.