INFORMATION


Det er en udsøgt fornøjelse at jeg igen i år kan præsentere Unkeldesign Vinter CAL for 4. gang, og jeg lærer noget nyt hver gang! Fantastisk! Denne gang arbejder vi sædvanligvis også med en figur!

CAL’en er lavet i samarbejde med LittleBugz.dk og vi har sammen fundet på lidt ekstra forkælelse og sjov, til jer løbende december. Derudover har LittleBugz.dk også lavet en lækker garnpakke, hvor der i tilfældige pakker er smidt lidt ekstra i. Garnpakken kan købes her.


Har du købt garnpakken igennem LittleBugz.dk modtager du desuden også den endelige og samlede opskrift pr. mail efter CAL’en er afsluttet.

OBS: Vær opmærksom på at det ikke er et krav at man køber garnpakken. Materialelisten bliver dog først udgivet d. 24. november.


Hver søndag i december får du en bid af en opskrift designet af Unkeldesign. Så kan vi alle sammen hygge os med dette projekt, her i årets sidste måned. Og jeg glæder mig allerede! CAL’en består af større og mindre dele, blandet. Der vil hver søndag være flere dele i de enkelte udgivelser.


Denne gang forløber CAL’en over følgende dage

Søndag d. 1. december

Søndag d. 8. december

Søndag d. 15. december

Søndag d. 22. december


Søndags-konkurrence: På disse datoer vil der desuden også være hyggelige konkurrencer, med lækre præmier bl.a. i form af garn og opskrifter på facebookgruppen “Unkeldesign Vinter CAL19”.


VIGTIG!: Læs ALLE anvisningerne som er lavet til denne CAL. CAL’en er gratis at deltage i. Der kan følges med facebook og instagram (eller begge dele). På facebook kan man deltage i gruppen “Unkeldesign Vinter CAL19” og på Instagram med #unkeldesignvintercal19 og tagge @unkeldesign.

Jeg er ikke god til at arbejde med hæklefasthed – vær opmærksom på at vi hækler forskelligt og der vil derfor være forskel i hvor meget garn vi bruger. Derfor kan jeg desværre heller ikke give et svar på hvor meget garn der vil være tilbage, men kittet er skabt så der gerne skulle være rigeligt. 

Vær også opmærksom på at der i opskriften hækles i spiral og man skal derfor IKKE afslutte hver omgang med 1 km (medmindre andet er nævnt). Hvis man gør dette, vil resultatet afvige fra opskriftens oprindelige design.


 CAL’en forløber således:

– CAL’en starter d. 1. december og vil være fordelt over hele de fire søndage i december.

– Kl. 8.00 vil der på førnævnte datoer blive lagt en bid af opskriften op på unkeldesign.dk (direkte link til bloggen kan ses i fastgjort opslag i facebookgruppen)

– Der vil desuden være de tidligere nævnte søndags-konkurrencer, hver søndag.

– Der vil være enkelte videoer til at hjælpe ved enkelte dele.

– Hver onsdag vi der blive delt et “smugkig” på søndagens dele på Instagram og i facebookgruppen “Unkeldesign Vinter CAL19” (Tidspunkt kan variere)

– Unkeldesign deler ikke billeder af de endelige færdige dele.

– Den 24. december (Juleaftensdag) kl. 12 afsluttes CAL’en og her vil Unkeldesign dele et billede af det endelige resultat.

– Størrelserne på delene vil variere og der vil også dukke montering op i slutningen af CAL’en.

– Det vil være muligt at hente delene til og med d. 5. januar, hvorefter de vil blive fjernet til fordel for en samlet opskrift. Har du købt garnpakken hos LittleBugz.dk, får du automatisk tilsendt den samlede opskrift herefter.


Jeg glæder mig enormt meget til at følge med og have det hyggeligt med denne CAL! Rigtig god hæklelyst!

Mvh. Mikkel // Unkeldesign