INFORMATION


Sommeren er over os! Der holdes sommerferie, og om lidt sker der noget sjovt! Det er mig en fornøjelse at jeg præsentere Unkeldesign Sommer CAL20 på opfordring af mange følgere!

Der er igen tale om en figur, men som altid er det hemmeligt, og vi hækler blindt! Det skal nok blive sjovt!

CAL’en er igen lavet i samarbejde med LittleBugz.dk som også har lavet en lækker garnpakke med nok garn til hele CAL’en. Garnpakken kan købes her.


Har du købt garnpakken igennem LittleBugz.dk modtager du desuden også den endelige og samlede opskrift pr. mail efter CAL’en er afsluttet!!

OBS: Vær opmærksom på at det ikke er et krav at man køber garnpakken. Ønskes der en materialelisten udgives denne søndag d. 26. juli.


4 søndage i august får du en bid af en opskrift designet af Unkeldesign. Så kan vi alle sammen hygge os med dette projekt.

CAL’en består af både større og mindre dele, blandet. Der vil hver søndag være flere dele i de enkelte udgivelser – sidst vil der følge montering med.


Denne gang forløber CAL’en over følgende dage

Søndag d. 2. august

Søndag d. 9. august

Søndag d. 16. august

Søndag d. 23. august


Konkurrencer:

Har du købt garnpakke, er du automatisk med i udtrækningen af 1., 2. og 3. hovepræmierne.


VIGTIG!: Læs ALLE anvisningerne som er lavet til denne CAL. CAL’en er gratis at deltage i. Der kan følges med facebook og instagram (eller begge dele). På facebook kan man deltage i gruppen “Unkeldesign CAL” og på Instagram med #unkeldesignsommercal20 og tagge @unkeldesign. I facebookgruppen SKAL gruppereglerne accepteres!


Hæklefasthed: Vi hækler forskelligt og der vil derfor være forskel i hvor meget garn vi bruger. Derfor kan jeg ikke give et svar på hvor meget garn der vil være tilbage, men kittet er skabt så der gerne skulle være rigeligt med garn.  

Vær også opmærksom på at der i opskriften hækles i spiral og man skal derfor IKKE afslutte hver omgang med 1 km (medmindre andet er nævnt). Hvis man gør dette, vil resultatet afvige fra opskriftens oprindelige design.


 CAL’en forløber således:

– CAL’en starter d. 2. august og vil være fordelt over fire søndage i august.

– Kl. 8.00 vil der på førnævnte datoer blive lagt en bid af opskriften op på unkeldesign.dk (direkte link til bloggen kan ses i fastgjort opslag i facebookgruppen)

– Hver onsdag vi der blive delt et “smugkig” på søndagens dele på Instagram og i facebookgruppen “Unkeldesign CAL” (Tidspunkt kan variere)

– Unkeldesign deler ikke billeder af de endelige færdige dele.

– Den 26. august kl. 12 afsluttes CAL’en og her vil Unkeldesign dele et billede af det endelige resultat.

– Størrelserne på delene vil variere og der vil også dukke montering op i slutningen af CAL’en.

– Det vil være muligt at hente delene til og med d. 31. august, hvorefter de vil blive fjernet til fordel for en samlet opskrift. Har du købt garnpakken hos LittleBugz.dk, får du automatisk tilsendt den samlede opskrift herefter.

Jeg glæder mig enormt meget til at følge med og have det hyggeligt med denne CAL! Rigtig god hæklelyst!


Mvh. Mikkel // Unkeldesign